ADVIES
kidz 6
kidz 5
kidz 4
kidz 3
kidz 1
kidz 2

ADVIES


Het aankopen van een bestaande woning (of een ander gebouw) is een grote beslissing. Het is een investering in jouw toekomst, een droom die werkelijkheid wordt. De meeste kopers zijn in de wolken als de lening wordt goedgekeurd en kunnen niet snel genoeg tot de koop overgaan. Helaas gebeurt het vaak dat zij niet stilstaan bij een aantal risico's: misschien wil de particuliere verkoper er snel vanaf zijn, misschien heeft het immobiliënkantoor er geen weet van...


Waar kunnen die verborgen gebreken zitten? Is het dak wel in orde? Is het degelijk geïsoleerd? Zit er geen houtworm in het gebinte? Zijn de dakgoten nog in goeie staat? Is de elektriciteitsinstallatie wel in orde? Hoe zit het met de afvoer? Wat zijn de mogelijke renovatie-kosten? Het kan een ferme kater opleveren... Geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken!

 

Ik stel me beschikbaar voor advies en maak een raming van mogelijke kosten bovenop de aankoopprijs. Ook bij geplande renovatie-werken kan ik zicht geven op mogelijke verrassingen. Je zou niet de eerste zijn die aan een klus begint en plots een berg andere problemen ontdekt.

 

Wil je dus vooraf beter weten waar je aan toe bent op valk van uitgaven voor nodige werken, dan kan je beroep doen op onze expertise.


Ik kom ter plekke om te voorziene (extra) kosten in kaart te brengen. Op die manier hoop ik mensen correct te informeren alvorens ze tot de daadwerkelijke koop of werken overgaan. Het risico van de kat in een zak wordt bij deze alvast sterk verminderd. We helpen je bovendien op weg in de zoektocht naar mogelijke premies.

 

Deze service houdt geen verdere verplichtingen in. Mijn advies is geen offerte of bindende overeenkomst. Het staat je vrij om later beroep op mij te doen. 

Meer weten? Stuur een mailtje of neem telefonisch contact op voor een afspraak. 'Beter voorkomen dan genezen', zegt de volkswijsheid.

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX