SCHILDER- & GEVELWERKEN
schilder 1
schilder 2
schilder 3

SCHILDERWERKEN


Of het nu gaat over basis-schilderwerk van muren en/of houtwerk, grotere klussen zoals buitenschilderwerk of het aanbrengen van bv. een marmer-look, je kan bij MARRON terecht.

 

We gebruiken bij voorkeur kwaliteitsvolle verven van degelijke merken zoals Levis, Trimetal, Matthys, enz. We kunnen je naar een toonzaal brengen waar alle kleuren te zien zijn of naar jouw voorkeur kunnen worden gemengd. We geven je zoveel mogelijk raad en bijstand rond de voor- en/of nadelen van bepaalde verfsoorten zodat je een goede keuze kunt maken. Zo bestaan er bv. perfect afwasbare verfsoorten die een nieuwe schilder-klus uitsparen met verloop van tijd.

 

Het houdt daar niet bij op. Je kan eveneens op ons beroep doen voor het behangen van ruimtes. Of het nu gaat over klassiek papier, vinyl, glasvezel, schuimbehang of wat dan ook, alles wordt perfect en met garantie afgewerkt. Het plaatsen van moluren of andere afwerking hoort daar voor ons ook bij.

 

Vragen en/of meer informatie nodig? Neem contact op met ons.

GEVELWERKEN


Gevels zijn de buitenkant van woning en staan bloot aan allerlei weersomstandigheden zoals (direct) zonlicht, regen en vrieskou. Ook aantasting door verzuurde lucht, uitlaatgassen, enz. hebben hun invloed op de staat van buitenmuren. Sommige soorten mos en schimmels vinden hun habitat op gevels. Het is dan ook niet verwonderlijk dat verkleuring of andere schade kan optreden, eveneens  door menselijk toedoen want in sommige streken is het spuiten van graffiti een ware plaag.

 

MARRON restaureert en reinigt gevels met milieuvriendelijke producten. Na de behandeling is het resultaat ronduit verbluffend. We kunnen er echter niet aan ontsnappen dat een gevel na 5 à 10 jaar (afhankelijk van de omgeving waar het gebouw staat - stad of platteland) opnieuw aan een opknapbeurt toe is.

 

Maar daar is een oplossing voor: nadat we de gevel een eerste keer hebben opgesmukt, brengen we een laag aan op de bewerkte oppervlaktes. Enerzijds met als resultaat dat vervuiling, mos en schimmels zich moeilijker vastzet op de gevel. Het duurt dus veel langer voordat ze weer vuil staan of verkleuren.

 

Anderzijds, als er nieuwe vervuiling komt, is deze veel goedkoper en eenvoudiger te verwijderen, zonder producten. Er komt enkel een hogedrukreiniger aan te pas. Zelfs nieuwe graffiti spoelt gewoon weg met... water.

 

Denk je eraan om je gevel te bekleden met leien in zink of wens je een stuc-laag waarin de kleur reeds is verwerkt of is er voegwerk, het kan allemaal. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

gevel 1
gevel 6
gevel 7
gevel a
gevel b
gevel 2
gevel 3
gevel 4
gevel 5
gevel phone

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX