SANITAIR

SANITAIR


Wie sanitair zegt, denkt meteen aan was- en badkamers, keukens en toiletten. Het zijn de ruimtes in ons huis waar we stromend water van doen hebben. Maar sanitair is meer dan dat: je bent niet veel met een mooi bad als er geen water uit de kraan komt.

 

Doorgaans onder de vloer, zit een netwerk van leidingen die ervoor zorgen dat je voorzien wordt van het nodige water, al of niet warm. Grote werken dus, die meteen goed moeten worden uitgevoerd. Want het zal je maar overkomen dat je vloer er ligt en het warm water niet zit aangesloten op de boiler.

 

MARRON staat garant voor het installeren van leidingen allerhande. Toevoer en afvoer voor waterverbruik, septische putten, circuits voor centrale verwarming, gasleidingen, enz. We gebruiken uiteraard voor verschillende werken aangepaste materialen zoals koper, PVC en het Alpex buis-in-buis systeem. Bij afvoeren is het belangrijk om de juiste diameter te gebruiken om latere problemen te voorkomen. We installeren de nodige netwerken van buizen van boiler tot kraan voor huishoudelijk gebruik, zorgen dat afvalwater de juiste weg vindt. We plaatsen nooit korte bochten in de leidingen omdat deze de ideale plaatsen voor verstopping zijn. We installeren perfect berekende centrale verwarming.

 

We werken steeds met de beste systemen. Voor watertoevoer is dat bv. een buis-in-buis systeem dat minder onderhevig aan kalkaanslag en ondergrondse verbindingen worden vermeden zodat het risico op lekkage heel beperkt wordt. Misschien iets duurder, maar met de garantie dat er weinig of niets kan fout lopen en je tientallen jaren geen zorgen hoeft te hebben.

 

Onze vakkennis wordt ingezet nog voordat er ook maar één leiding wordt gelegd: eerst komt het rekenwerkvoor de diameters van de buizen, want niets is zo vervelend als het fenomeen 'de koude douche' als iemand de kraan open zet in de keuken of het toilet doorspoelt. Of wanneer de afvoerbuizen het debiet niet aankunnen en om de haverklap verstopt zitten.

 

Gaat het om een afgewerkte woning, maar ben je aan een nieuw interieur toe in je badkamer? Geen probleem. We installeren alles van kraan, bad en toilet tot verlichting en vloer.

 

Het staat iedere klant vrij om te beslissen, maar wie afgaat op ons advies kan voor de aankoop van materialen (zoals kranen, sanitaire toestellen of badkamer-meubelen) een bezoek brengen aan een toonzaalwaar alles te bezichtigen is. Gewone baden of een bad met water-massage, een douche of een stoom-douche, een douchecel of een volledige badkamer met interieur, het is allemaal vrijblijvend te bezichtigen. Er wordt uitleg en raad gegeven om je te helpen, want verkeerde (of te dure) keuzes zorgen voor de figuurlijke koude douche...

sanitair 4
sanitair 1
sanitair 2
sanitair 3

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX