LOOD & ZINK
lood 10
lood 2
lood 3
lood 4
lood 5
lood 6
lood 1
lood 7
lood 8
lood 9

LOOD- & ZINKWERKEN


Een dak heeft soms heel wat water en andere neerslag te verwerken. Dat wordt allemaal verzameld in de dakgoten die het moeten afvoeren. Een slechte plaatsing of kapotte goten kunnen voor heel wat schade zorgen die soms pas laat ontdekt wordt. Ze maken immers de overgang tussen dak en muur. Niet uitzonderlijk op de zolder, daar waar we niet alle dagen komen. Vocht en andere miserie wordt pas duidelijk als het te zien is in uw huis. Voor je het weet staat een gepeperde rekening te wachten die was te voorkomen.

 

Een correcte plaatsing van dakgoten en een goede zinkafwerking zijn dan ook zeer belangrijk om achteraf geen lekken vast te moeten stellen. MARRON plaatst dakgoten en afvoer op platte en hellende daken. We kunnen gebruik maken van alle soorten zink (natuur-quartz, enz.) en koper.

 

We maken vanzelfsprekend dakgoten op maat gemaakt. Ook voor de afwerking (bv. plastificeren of schilderen, roofing aanbrengen) van de gootbak en herstelling van het bijbehorende schrijnwerk hoort daar ook bij.

 

Als de goten onderdeel vormen van het plaatsen van platte of hellende daken, dan houden we rekening met een zink-staande naad omwille van de hogere kwaliteit. Bij deze manier van werken is er een minimum aan solderingen want de plaatnaden worden waterdicht samengeperst. Hierdoor kunnen bij uitzetting van de materialen door weersomstandigheden geen scheuren ontstaan in de soldeernaden en wordt het risico op lekken aanzienlijk geminimaliseerd.

 

Zink of koper hebben een uitzettingscoëfficiënt die we nauwlettend respecteren bij het berekenen van uitzettingsruimte en -voegen. Dit komt de kwaliteit van het geleverde werk ten goede en er wordt meteen een bijpassende garantie gegeven.

 

Zijn jouw goten aan vernieuwing toe of heb je een lek vastgesteld? Aarzel niet om ons te contacteren.

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX