AANBOD

ONS AANBOD


We kunnen het niet genoeg benadrukken: we zijn zo goed als van alle markten thuis voor kleine en/of grote werken in huis, in de tuin of waar dan ook. Isoleren van buitenmuren, een zolderruimte opsmukken en onderverdelen in kamers, deuren en ramen plaatsen, tuinafsluiting, wandtegels plaatsen, vloeren leggen (tegels, laminaat, parket), ontmossen van opritten of er meteen een nieuwe leggen... We hebben het nodige professionele materiaal en kunnen de meeste klussen met gemak aan.

 

Het is de troef die we graag uitspelen: bij MARRON heb je maar één contactpersoon nodig voor een grote diversiteit in het aanbod. We werken samen met verschillende partners in onderaanneming zodat jij, onze klant, geen tijd of geld moet verliezen door het zoeken naar andere aannemers of vakmensen. Steeds met de beste materialen en de garantie op kwaliteit, service en de beste prijs. Klik hierboven op de afbeelding van betreffende specialisatie voor meer informatie.

 

Heb je nog vragen? We vernemen het graag. Neem telefonisch contact op of stuur een mailtje naar info@marron.be. We doen er alles aan om binnen de 24 uur te antwoorden en verdere afspraken te maken. 

werken slide 21
werken slide 22
werken slide 23
werken slide 24
werken slide 25
werken slide 26
werken slide 27
werken 2
werken 3
werken 4
werken 5
werken 6
werken 7
werken 8
werken 9
werken 10

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX