ELEKTRICITEIT

ELEKTRICITEIT


Met elektriciteitswerken is het voor mij (zo'n 40 jaar geleden) en MARRON (bij de opstart in 1989) allemaal begonnen. Onnodig te zeggen dat er na al die jaren bijzonder veel ervaring en expertise is opgebouwd. De meest, op het eerste zicht, onmogelijke installaties bracht ik tot een goed einde. Soms zelfs zaken die nog niet waren uitgevonden, zoals een compleet circuit rond een koelsysteem in een bedrijf dat via timers en temperatuurgevoelige schakelkasten energie (en geld) wou besparen. Kort gezegd: het installeren van elektriciteitsvoorziening in een woning is, bij wijze van spreken, kinderspel.

 

Het begint bij het uitwerken van een plan dat samen met de klant wordt uitgetekend: waar moet wat voorzien zijn, hoeveel schakelaars en stopcontacten, op hoeveel circuits, zekeringen en schakelaars functioneert dat het best, waarvoor zijn verlies-stroom schakelaars aan te raden, waar moet meer stroom voorzien zijn (een elektrische oven of boiler heeft meer stroom nodig dan een bureaulamp), enz.

 

Ook de toekomst wordt meteen in acht genomen, want een leiding in de muur, het plafond of onder de grond voor een toekomstige aansluiting van internet of vb. boxen voor audio-apparatuur staat net zo proper.

 

Eenmaal het concept is uitgewerkt, wordt een prijsofferte gemaakt. Tijdens de werken zelf bestaat nog steeds de mogelijkheid om wijzigingen in het plan aan te brengen. MARRON gaat er prat op dat de elektriciteit-installaties zodanig zijn opgebouwd dat zelfs jaren later nog aanpassingen mogelijk zijn door een aantal wachtleidingen te voorzien. We proberen met andere woorden aan alles te denken.

 

De klant word bijgestaan in het samenstellen en de keuze van het schakelmateriaal. Hierbij worden alle mogelijkheden besproken zodat jouw keuze perfect aansluit op de wens én de beste kwaliteit garandeert. Een uitgebreide toonzaal staat ter beschikking, ook voor de afwerking zoals bv. (sfeer)verlichting en energiebesparende elementen, want een milieuvriendelijk stroomverbruik komt iedereen ten goede.

 

Iedere installatie wordt volledig volgens de normen afgewerkt en komt met een keuringsattest van A.R.E.I. Meer informatie? Neem gerust contact op.

elektriek 2
elektriek 3
elektriek 4
elektriek 5
elektriek 7

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX