DAKWERKEN

DAKWERKEN


Een goed dak is essentieel. Het is bij wijze van spreken de paraplu van je volledige huis en wordt veronderstelt weer en wind buiten te houden.

Een dak restaureren of vernieuwen is dan ook geen sinecure. Het gebinte en het onderdak zijn minstens even belangrijk en met de huidige regelgeving kan de isolatie ook maar meteen goed zijn. Een dak moet in zijn geheel in orde zijn, punt uit.

Wanneer er sprake is van renovatie, houdt MARRON zich eraan zoveel mogelijk dakpannen te recycleren zodat hergebruik mogelijk wordt en de kosten voor nieuwe pannen achterwege blijven. Maar vaak zijn dakpannen door de tijd getekend en ben je beter af meteen het dak te vernieuwen.

 

Klant is koning, maar MARRON promoot het gebruik van zinken dakpannen.

 

Deze dakpannen zijn minder zwaar dan de traditionele keramische dakpannen. Dit geeft het voordeel dat de houten onderstructuur, het skelet van het dak, minder stevig (lees: goedkopere houtsoorten) hoeft te zijn. Zelfs bij nieuwbouw is de keuze voor dit systeem aan te bevelen.

 

De zinken pannen worden vastgenageld met inox nagels en daardoor wordt schade door storm en wind een veel kleiner risico. De plaatsing gaat daarenboven veel vlugger: één zinken dakpan vertegenwoordigt zeven keramische pannen. Dit betekent dat er minder arbeidsuren in kruipen,

wat de totale kost opnieuw drukt. De pannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

 

Ook voor platforms en platte daken kun je op MARRON rekenen. Heb je vragen? Neem gerust contact op.

dakwerken 1
dakwerken 2
dakwerken 3
dakwerken 4
dakwerken 5
dakwerken 6
dakwerken a
dakwerken b
dakwerken c

PRIVACY DISCLAIMER


Wij verwerken jouw persoonsgegevens met het ook op klanten- en/of prospectenbeheer. Indien je dit als prospect niet wil, volstaat een mail naar info@marron.be.
Je kan jouw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan naam en adres van de firma. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

© 2019 MARRON (Ronny Engels) - LANDSDIJK 142 A - 9968 BASSEVELDE - 0475/62 38 17 - info@marron.be - BTW 0742163133

Webdesign NOLOXBOX